Nanoil Hårolje

1. Utseende, størrelse, varighet

Nanoil for hår med medium porøsitet (krusete, matt og uregjerlig)

En svært fin, svart, glatt og sylindrisk flaske av mørkt glass, utstyrt med en presis pumpe som ikke setter seg fast og som presist gir ut riktig mengde olje. Den mørke glassflasken beskytter de dyrebare oljene mot skadevirkningene av sollys.

Nanoil Hårolje har en størrelse på 100 ml og er svært effektiv.

I tillegg har den en vakker og skånsom duft.

2. Sammensetning

Sammensetningen til oljen endrer seg i henhold til hvilken versjon av oljen som blir beskrevet. Det er ikke uten grunn at Nanoil er tilgjengelig i tre versjoner; hver av dem er beregnet på forskjellige typer hårporøsitet. Derfor må du være klar over det faktum at det ikke finnes et enkelt, universelt bøtemiddel for alle hårtyper. Porøsitetsnivået avgjør om vi har tynt og sprøtt hår eller grovt og tykt. Hver type krever variert behandling og en rekke næringsstoffer og aktive ingredienser. Derfor tilbyr Nanoil tre forskjellige typer olje for å gi riktig pleie og hjelpe deg å håndtere forskjellige hår- og hodebunnsproblemer. Du kan velge blant:

  • Nanoil for hår med lav porøsitet (tykt og grovt)
  • Nanoil for hår med medium porøsitet (krusete, matt og uregjerlig)
  • Nanoil for hår med høy porøsitet (dehydrert, skadet og sprøtt)

Den offisielle nettsiden inkluderer grundige beskrivelser av hver hårtype, og dermed vil ikke valget av riktig hårolje være et problem. Alle kvinner vet hvilken type hår de har og hvordan det reagerer på behandlinger.

Dessuten, bortsett fra mange oljer (avhengig av versjonen har den enten 6 eller 9 oljer) inkluderer den en rekke andre forskjønnende og nærende ingredienser. Du vil finne: lanolin, pantenol, silke, keratin, den svært viktige solbeskyttelsen og vitamin A og E.

Videre er Kerastim og Baicapil innovative komplekser som er inkludert i alle de tre versjonene av Nanoil. Slike komponenter er naturlige og regenererer håret perfekt, styrker hårsekkene, forhindrer hårtap og øker hårveksten. Disse to ingrediensene kan stimulere selv sovende hårsekker hvor det senere vokser sterkt og sunt hår. Som et resultat blir håret ditt tykkere, og blir fullere og tettere.

3. Påføring

Håroljene fra Nanoil kan påføres på forskjellige måter. Avhengig av hvor mye tid du kan sette av til hårpleie, kan du la produktet være i hår og hodebunn over natten, eller utføre en håroljebehandling i rundt 30 minutter. Dessuten kan Nanoil brukes før eller etter sjamponering, i tørt eller fuktig hår, som en hårbalsam eller et serum for skadde tupper.

4. Resultater

Nanoil Hårolje virker både på overflaten og på innsiden av håret. Takket være denne egenskapen forbedrer den for det første utseendet, glansen, motstandskraften, glattheten og mykheten, og dessuten regenererer den håret fra innsiden ved å gjenoppbygge brutte sulfidbindinger og fylle opp mangler på keratin og vitaminer. Nanoil regenererer og styrker hårsekkene – slik gir den kompleks regenerering og sikrer rask vekst av sterkt hår.

5. Konklusjon

Nanoil Håroljer er en kompleks behandling som regenererer håret på kun 30 dager og gjør det vakrere fra aller første bruk. Produktet er fritt for silikoner og parabener, og det mangler også SLS og SLES samt petroleumderivater. Produktet er helt trygt for hår og hodebunn. Ikke bare gir det næring, men forbedrer også tilstanden til håret ditt og erstatter med hell en rekke hårpleieprodukter.

295