Mythic Oil Colour Glow Oil

1. Utseende, størrelse, effektivitet

mythic-oil-colour-glow-oil

Håroljen for fargebehandlet hår fra serien L’Oreal Mythic Oil er et produkt som kommer i en oransje glassflaske med irregulær fasong. Flasken har orientalsk design. Den lukkes med en kobberfarget pumpe av plast.

Det orientalske utseendet til produktet henviser til håroljingsritualet, som har vært kjent og utført av kvinner fra Østen i århundrer.

Mythic Oil Colour Glow Oil kjennetegnes av en sterk, men ganske behagelig, krydret duft. Den har en størrelse på 100 ml og er svært effektiv. For en enkeltbehandling er det nok med 1-2 dråper olje.

2. Sammensetning

L’Oreal Mythic Oil består av fire naturlige oljer av høy kvalitet. Hver av disse er rik på gode fettsyrer som bekjemper frie radikaler, og bevarer fargen og gløden til farget hår.

Avokado- er en svært næringsrik og regenererende olje som inneholder et komplett sett av vitaminene som håret ditt trenger for å se vakkert ut og vokse seg sunt. Avokadoolje er også rik på mineraler som magnesium, mangan, jern, fosfor, potassium, sodium og sink. I tillegg inneholder den mange fettsyrer fra Omega 9 og Omega 6. Videre styrker oljen den naturlige beskyttende barrieren, noe som gjør at håret ikke mister fuktighet og regenereres raskere.

Druefrøolje – er et vell av umettede fettsyrer. Den er rik på vitamin E, kalt ungdomsvitaminet på grunn av sine anti-radikale egenskaper. I tillegg gir oljen glans og glatter ut håret perfekt uten å tynge det ned.

Tranebærolje – forbedrer hårets motstandskraft, beskytter mot tidlig aldring. Den absorberes godt og gir næring i dybden. Videre inneholder den en rekke mineraler som er fordelaktige for håret, som jern, kalsium, magnesium, potassium, sodium, fosfor, sink, kobber, mangan og selenium. Den tar ikke bare vare på fargebehandlet hår, men beskytter det også mot uttørking.

Linfrøolje – er et bøtemiddel for hår skadet på grunn av stylingbehandlinger, noe som inkluderer farging. Den gjenoppbygger og styrker hårstråene. Videre glatter den perfekt ut håret, forhindrer krusethet selv av det mest uttørkede håret. Linfrøolje forhindrer hårtap, og forbedrer hårets vekst, motstandskraft og gir glans.

3. Påføring

Mythic Oil Colour Glow Oil kan brukes både i fuktig hår etter dusjing og i tørt hår – når vi føler behovet. En annen god løsning er å bruke den før styling eller føning. Ikke bare gir den vakker glans og utseende, men vil også beskytte mot skadevirkningene av varm luft.

4. Resultater

Mythic Oil Colour Glow Oil virker både på overflaten, ved å skape et ultratynt, beskyttende belegg, og regenererer i dybden på innsiden. Derfor blir ikke håret skadet etter konstant å ha behandlet det med ammoniakk. Oljen sikrer riktig fuktighetsnivå, styrker håret, garanterer dyp farge og glans i flere uker. I tillegg beskytter den tørre tupper.

5. Konklusjon

Oljen gir luksuriøs pleie til fargebehandlet hår. Den forbedrer utseendet og bevarer fargen. Videre er den svært effektiv og har en sterk, orientalsk men behagelig duft. Rikheten til oljene brukt i dette produktet er også en stor fordel. En annen gjelder variasjonen i bruksmåter. Men når det kommer til ulemper må vi nevne glassflasken – selv om den ser pen ut – kan den knuses hvis den faller på gulvet.

289