Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil

1. Utseende, størrelse, effektivitet

pureology-serious-colour-care-reviving-red-oil

Det er en rød olje med en vakker duft, stor størrelse (125 ml). Den kommer i en plastflaske som har en lilla pumpe. Flasken lukkes med en plastkork, som også hindrer en fra å søke eller trykke på pumpen ved et uhell. Produktet har en vakker blomsterduft, grønnsaksaktig og frisk, og som dessverre fordamper ganske raskt fra håret.

I tillegg er produktet effektivt, det varer i rundt 3-4 måneders bruk.

2. Sammensetning

I innholdet finner vi trygge, 100% biologisk nedbrytbare komponenter. Oljen inneholder ingen parabener, silikoner eller sulfater. Videre inneholder ikke Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil noen ingredienser av animalsk opprinnelse.

Videre består den av to betydelige oljer: sesam og solsikke.

Sesamolje – pleier fargebehandlet hår perfekt. Den forebygger bleking eller uønsket striping av håret (for eksempel gjennom påvirkningen av solstråling). Den har regenererende og nærende egenskaper, og etterlater seg et glansfullt og motstandsdyktig hår.

Solsikkeolje – styrker håret og forhindrer tap av fuktighet. Gir umiddelbart glans og pleier håret. Gjør det lettere å gre tørt, flokete hår. Videre gjør solsikkeolje håret silkemykt og glansfullt. Takket være det høye innholdet av linolsyre fra Omega 6-gruppen, bremser den hårets aldringsprosesser og blokkerer effektivt skadevirkningen av frie radikaler.

Dessverre er de dårlige nyhetene at oljen inneholder enverdig alkohol, som tilhører gruppen av såkalte ‘dårlige alkoholer’. Etter lang tids bruk kan det tørke ut håret.

3. Påføring

Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil overrasker med sin allsidige bruk. Du kan bruke den før eller etter hårvask, i både vått og tørt hår, før eller etter styling som et produkt med pleiende egenskaper som gir glans, som et tillegg i balsam og hårmasker og til og med som en behandling over natten (du må gni oljen inn i håret, la den være i til neste morgen, og deretter vaske den av for å bli kvitt overflødig olje). Videre vil oljen beskytte håret under farging. Til dette formålet bør du påføre den fra midtlengden og utover. Ikke skyll av, men påfør hårfargen. Som et resultat vil ikke ammoniakken skade håret ditt.

4. Resultater

Hovedoppgaven til Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil er å forbedre skjønnheten til farget hår, gi glans og sørge for riktig fuktighetsnivå. Oljen vil beskytte håret fra skade og vil også være et flott tillegg til produkter for daglig hårpleie. Påført før farging av håret vil den beskytte håret mot skadevirkningene fra ammoniakk.

5. Konklusjon

Oljen får applaus for mangelen på parabener og ingredienser av animalsk opprinnelse. Men den største ulempen ved produktet er alkoholinnholdet, som har uttørkende effekt. Videre inkluderer produktet bare to naturlige oljer. Pureology Serious Colour Care Reviving Red Oil har en fin, frisk duft som dessverre fordamper raskt fra håret. I tillegg forbløffer kosmetikken med sine varierte påføringsmetoder. En annen stor fordel er at du kan bruke den rett før farging for å beskytte håret mot skade.

262