Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

1. Utseende, størrelse, effektivitet

redken-diamond-shine-intense

Diamond Oil fra Redken er et av de vakreste produktene på markedet. Glassflasken ser ut som en grov diamant og har en dyp, mørkegrønn farge. 100 ml med produktet medfølges av en glasspipett, som du påfører oljen med. Korken er snedig utformet – alt du må gjøre er å trykke på knappen for å dosere riktig mengde av produktet. Dette sikrer god hygiene og lett påføring.

Oljen er effektiv, men imponerer ikke med duften som minner om kunstige, kjemiske kremer brukt i salonger.

2. Sammensetning

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense er et prestisjefylt produkt. Det inneholder en stor konsentrasjon av naturlige oljer, med en liten mengde silikoner og andre skadelige kjemiske stoffer, som SLS, SLES og parabener.

Solsikkeolje – styrker håret perfekt, rik på karoten og vitamin E, som er essensielle for å bevare det sunne utseendet og ungdommen til håret. Videre bevarer denne oljen riktig fuktighetsnivå i håret og gir motstandskraft. Den inneholder en høy konsentrasjon av linolsyre, som sørger for at hårcellene fungerer riktig.

Olivenolje– behandler svært tørt og skadet hår. Den gir motstandskraft og forhindrer sprøhet. Oljen gir glans og gjør styling lettere, i tillegg til å styrke utholdenheten, noe som gjør at det kan stå imot mekanisk skade. Olivenoljen forhindrer ammoniakken som finnes i hårfarger fra å tørke ut håret vårt.

Jojobaolje – gir fuktighet og regenererer håret raskt. Gir det næring og stimulerer cellefornyelse, og lar håret regenerere raskere og aldres saktere. I tillegg beskytter jojobaoljen håret fra skadevirkningene av solstråling, frost og vind.

Kokosolje – inneholder mye potassium, magnesium og sink. Absorberes raskt inn i hårets indre, og skaper et usynlig belegg. Takket være dette beskyttes håret mot enhver skade. Videre forbedrer oljen glans og bevarer fargen. Kokosoljen bidrar også til rekonstruksjonen av hårets proteinstruktur.

Camelinaolje – er rik på umettede fettsyrer (inneholder rundt 90% av dem). De gir håret næring, blokkerer de ødeleggende virkningene av frie radikaler som bidrar til aldring av håret, tap av motstandskraft, ømfintlighet og økt uttørking av tuppene. Oljen hindrer også giftstoffer fra å trenge inn i hårstrukturen. Den fungerer som et filter som overfører verdifulle ingredienser til håret og ikke lar de destruktive elementene slippe til.

Aprikoskjerneolje – har en vakker duft, absorberes raskt og gir håret vakker glans og dyp farge. Den hjelper å style håret og pleier det perfekt. I tillegg hjelper den med å gi håret riktig fuktighetsnivå.

3. Påføring

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense burde påføres med glasspipetten. Bare to eller tre dråper er nok til å påføre i tørt eller fuktig hår – før eller etter vask. Husk at denne oljen bare bør påføres i håret, og at hodebunnen bør unngås. Påfør fra midtlengdene, det vil si fra ørelengde, eller bare i tuppene. Om dagen kan den påføres flere ganger i tørt hår – når som helst vi føler håret har mistet vitalitet og motstandskraft.

4. Resultater

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense anbefales ikke kun for fargebehandlet hår. Hovedoppgaven er å forbedre glans og forsterke fargen til alle typer hår – uavhengig av om det er farget eller har en naturlig men noe matt nyanse. Oljen regenererer skadet hår, gir motstandskraft og gjør det mykt å ta på. Videre pleier den skadde tupper perfekt, og beskytter mot skadelig solstråling. Videre vil den gjøre at håret ikke brekker så lett, mens tuppene vil få et fint utseende og unngå å kruse seg. I tillegg gjør oljen styling lettere, temmer uregjerlig hår og forhindrer skade forårsaket av stylingbehandlinger. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense sikrer grundig regenerering ikke bare til fargebehandlet hår, men også naturlig, ammoniakkfritt hår.

5. Konklusjon

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense anbefales for alt hår som er matt og mangler glans, som er tørt og uregjerlig. Produktet imponerer med eksklusiv innpakning og en rekke naturlige oljer. Videre er det effektivt, og bruken kan tilpasses hårets nåværende tilstand. Dessverre har oljen fra Redken en ubehagelig duft, som blir værende i håret gjennom dagen. Videre må du være forsiktig så du ikke brekker glassflasken eller pipetten.

300