Gliss Kur Ultimate Color Oil Elixir

1. Utseende, størrelse, effektivitet

gliss-kur-ultimate-color-eliksir-z-olejkami

Gliss Kur Ultimate Color er en olje som er spesielt utformet til fargebehandlet hår. Den kommer i en plastflaske med størrelse på 75 ml. Oljen er ganske effektiv og påføringen er enkel.

Men mot slutten kan pumpen sette seg fast og dosere oljen feil.

2. Sammensetning

Gliss Kur Ultimate Color Elixir overrasker positivt med innholdet av naturlige oljer. Det finnes mange av dem, og de er godt sammensatt. Konsentrasjonen av dem i produktet er høy.

Solsikkeolje – er et naturlig vell av fettsyrer (over 60% linolsyre fra gruppen Omega 6). I sammensetningen finner vi også fosfolipider, lecitin, karoten og vitamin E. Solsikkeolje styrker håret effektivt, mykgjør det og gir det glans.

Macadamiaolje – bremser aldringsprosessene. Den trenger raskt og effektivt inn i håret, regenererer det og gir glans og mykhet på samme tid. Macadamiaoljen beskytter håret under stylingen. Oljen er kilde til Omega 7-fettsyrer. En slik ingrediens er hovedkomponenten i talget som utskilles av menneskehuden. Med alderen kan nivået miste balansen – dette resulterer i overflødig eller utilstrekkelig talg. Macadamiaoljen regulerer utskillelsen av dette og forbedrer prosessene som finner sted i hodebunnen. Takket være dette er ikke håret lenger grovt, skjørt og uttørket.

Sesamolje – øker hårveksten, beskytter mot skadelig solstråling, bremser aldringsprosessene, gir glans og beskytter fargen til farget hår. Sesamolje forhindrer for tidlig grå hår.

Olivenolje – regenererer håret svært effektivt, forhindrer krusethet og gjør styling lettere. I tillegg gir den glans og forhindrer håret fra å bli matt.

Mandelolje – er kilden til vitamin A og E. Disse er ansvarlige for god tilstand og motstandskraft i håret, og forhindrer hårtap. Den etterlater seg håret mykt, glansfullt og med nok fuktighet. I tillegg forhindrer den påvirkning av frie radikaler. Gjør det lettere å børste vått hår etter vask.

Arganolje  – kontrollerer riktig fuktighetsnivå, beskytter det under mange stylingprosesser, som: hårføning med varm luft, utretting, krølling eller farging.

3. Påføring

Påføringen av Gliss Kur Ultimate Color er svært komfortabel. Produktet kan påføres både i fuktig og tørt hår – før vask – og du trenger bare la den være i håret i rundt 30 minutter. Den kan brukes i fuktig hår – etter hårvask – og er den perfekte løsningen for alle kvinner som har ekstremt tørt hår. Det er ikke noe behov for å skylle den ut, den absorberes fullstendig. I tillegg beskytter og regenererer den håret til neste hårvask. Gliss Kur Ultimate Color kan også påføres i tørt hår eller bare tuppene. Denne prosedyren vil gjøre håret vårt vakrere umiddelbart, gi glans og temme uregjerlig hår.

4. Resultater

Gliss Kur Ultimate Color er et produkt som fargebehandlet hår definitivt vil like. Den inneholder mange naturlige oljer. Disse er godt sammensatt og valgt spesielt for å gi optimal pleie til farget hår. Produktet regenererer håret umiddelbart, og beskytter det mot mekanisk skade. Det forsterker glansen og lar deg nyte vakkert, farget hår lengre.

5. Konklusjon

Gliss Kur Ultimate Color er et godt og effektivt produkt som inneholder store mengder naturlgie oljer. En liten men hendig flaske gjør påføringen enklere, men du må være forsiktig med pumpen som noen ganger har en tendens til å sette seg fast. Videre kan produktet brukes på flere måter – i henhold til behovene dine og tiden du planlegger å sette av til hårpleie. Videre diskvalifiserer den lille størrelsen på produktet det noe sammenlignet med andre oljer som er utformet spesielt for pleie av farget hår.

331