Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

1. Utseende, størrelse, effektivitet

schwarzkopf-essence-ultime-diamond-color

Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color kommer i en enkel plastflaske med en kork og en liten pumpe. Den har en størrelse på 75 ml, en gul farge og en delikat, noe orientalsk duft. Oljen har en ganske rennende konsistens, derfor går den tom mye raskere. Essence Ultime-serien erskapt i samarbeid med den berømte modellen Claudia Schiffer. Diamond Color-versjonen er beregnet på fargebehandlet hår.

Den hjelper med å regenerere og forsterke den vakre fargen.

2. Sammensetning

Essence Ultime Diamond Color er et produkt som inneholder gode alkoholer som får vannet til å holde seg inne i håret og har fuktighetsgivende effekt. Dette er ekstremt viktig for fargebehandlet hår, som har en tendens til å være svært tørt på grunn av bruken av ammoniakk. De viktigste komponentene i produktet fra Essence er to høykvalitetsoljer: solsikke- og aprikoskjerneolje.

Solsikkeolje – behandler ekstremt tørt hår. Den gir det fuktighet, glans og motstandskraft. I tillegg gjør det håret glattere og temmet. Forebygger statis elektrisitet. Videre gir den næring og beskyter håret mot enhver skade og uheldige værforhold.

Aprikoskjerneoljle – har god absorberingsevne. Trenger raskt inn i hårets indre. Den regenererer håret fra innsiden. Gir fuktighet og forhindrer tap av fuktighet. Aprokoskjerneoljen gir håret godt med næring og intensiverer glansen. Samtidig overvinner den matthet og forsterker fargen. I tillegg er den et svært skånsomt produkt med en vakker, subtil duft.

Oljens effekt styrkes av et kompleks som er en kombinasjon av keratin, pantenol og proteiner (Ultime-4-Complex). Komponentene gir glans og skaper et beskyttende belegg som dekker med unik glans, og forsterker fargen til farget hår.

3. Påføring

Oljen har en rennende konsistens, og – selv om den ikke er særlig effektiv – er den lett å fordele. Den tynger ikke ned håret, men etterlater seg en fin, delikat duft. Essence Ultime Diamond Color kan brukes på tre måter:

  1. Før hårvask (det er nok å la den være i håret i 15-30 minutter).
  2. Etter hårvask i fuktig, håndkletørket hår. Oljen beskytter det under styling, gjør det lettere å gre og gir glans.
  3. I tørt hår, for umiddelbart å forsterke briljansen og fargen, sikre et sunt utseende og beskytte i løpet av dagen.

4. Resultater

Essence Ultime Diamond Color er en olje som kombinerer kraften til naturlige oljer og ekstrakter fra perler, keratin og pantenol. Alt dette for å styrke, regenerere og beskytte farget hår fra tørrhet og skade. Oljen bringer frem fargen til farget hår og forhindrer den fra å blekne.

5. Konklusjon

Essence Ultime Diamond Color inneholder bare to naturlige oljer og har liten størrelse. På grunn av den tynne konsistensen går vi tom svært raskt. På den andre siden tar den godt vare på farget hår og bevarer farge, glans og motstandskraft. I tillegg har den en fin duft som blir værende i håret relativt lenge.

293