L’Oreal Elvive Extraordinary Oil

1. Utseende, størrelse, effektivitet

loreal-elseve-magiczna-moc-olejkow-eliksir-upiekszajacy

Oljen for fargebehandlet hår fra L’Oreal kommer i en plastflaske med størrelse på 100 ml, utstyrt med en stor plastpumpe. Produktet er relativt effektivt, og varer i rundt 2 måneders bruk. Pakken er laget av plast og er svært praktisk å bruke. I tillegg brekker den ikke hvis den faller på gulvet. Videre er den også lettere enn glassflasker. Derfor kan den tas med på reiser.

Videre har produktet en svært fin duft som varer i håret i timevis.

2. Sammensetning

Oljen fra L’Oreal er et produkt som er basert på kraften utvunnet av blomsterekstrakter. Hovedingrediensen i produktet er kamomilleekstrakt, som har en lindrende effekt på håret. Videre er den rik på vitamin C, som er ansvarlig for å bekjempe frie radikaler og forbedre regenerering av håret. I tillegg regenererer lotusblomstekstrakten rakst og effektivt skadet hår, forsterker glansen, øker motstandskraften og balanserer fuktighetsnivået. Videre er hovedoppgaven til nypeoljen å bremse hårets aldringsprosesser. Videre vil den gi håret en rekke mineraler som er nødvendige for å fungere riktig. Dessuten forebygger linekstrakten i produktet fra L’Oreal hårtap og sikrer riktig fuktighetsnivå. I tillegg forhindrer produktet også hårtuppene fra å tørke ut og flise seg.

Oljen L’Oreal Elvive inneholder mange blomsterekstrakter. De naturlige oljene som finnes i produktet kalles monoiolje. Det er en naturlig olje av høy kvalitet som produseres av en kombinasjon av kokosolje med Tahitisk gardeniablomst. I århundrer har den vært brukt av polynesiere som har eksepsjonelt vakkert, tykt og sunt hår. Monoioljen gir fuktighet, styrke, regenererer og beskytter håret fra skadelig solstråling og høye temperaturer (som for eksempel varmluftsfønere). Takket være kokosoljen som finnes i oljen er håret vårt beskyttet, motstandsdyktig og tørker ikke ut.

De gode nyhetene er at Elvive-oljen inneholder et UV-filter som beskytter håret mot de skadelige virkningene fra solen.

3. Påføring

L’Oreal Elvive oil bør påføres i fuktig hår etter dusj eller i tørt hår før hårvask for å glatte det og fjerne urenheter som har samlet seg på overflaten.

For å gi håret vårt en daglig porsjon helse og glans må vi påføre oljen i tørt hår. Takket være denne prosedyren får det glans, motstandskraft og et vakkert utseende. Håret blir glatt og beskyttet i hele lengden og gjennom hele dagen. I tillegg intensiveres fargen, noe som er svært viktig når det gjelder farget hår som har en tendens til å blekne.

4. Resultater

Blomsterekstraktene pleier håret og gir dem lett fuktighet. Påføringsprosessen er svært rask og enkel, takket være den praktiske pumpen. Produktet gir tydelig glans til håret, og beskytter det fra skadelig solstråling på grunn av innholdet av UV-filter. Derfor bevarer fargebehandlet hår sin vakre farge og glans.

5. Konklusjon

L’Oreal Elvive oil er et produkt som er moderat effektivt til tross for det store volumet. Den inneholder mange blomsterekstrakter, men bare en naturlig olje (monoi). Den kommer i en hendig plastflaske og er utstyrt med en stor pumpe som fungerer bra helt til det er tomt. Produktet har en fin lukt. Det kan brukes på 3 forskjellige måter. Derfor kan du matche typen pleie med din personlige preferanse.

261