Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus

1. Utseende, størrelse, effektivitet

matrix-oil-wonders-egyptian-hibiscus

Det er en olje i sprayform, med en størrelse på 125 ml, i en gul plastflaske dekorert med et mønster som minner om små væskedråper. Designet må avsløre innholdet og hensiktet til produktet, men dessverre, sammenlignet med andre produkter på markedet, er utseendet til Matrix-produktet ganske beskjedent.

Olje i sprayform er ganske effektivt, fordi man til en enkelt påføring bare trenger 1-2 pumper med preparatet.

2. Sammensetning

Matrix Oil Wonders skylder sin styrke og effektivitet innen pleie av farget hår hovedsakelig til olivenolje og hibiskusekstrakt.

Olivenolje er en populær og delikat olje, som har vært kjent, verdsatt og brukt i kosmetikk i århundrer til pleie av hår og hud. Den har sterke regenererende, fuktighetsgivende og polerende egenskaper. Takket være denne får håret glans og volum og tynges ikke ned. Olivenolje er også et vell av vitamin E, som kalles ungdomsvitaminet. Dette er verdifult for ungdommelig utseende, riktig hårvekst og for å ta vare på motstandskraften. Olivenolje inneholder også naturlig UV-filter som beskytter håret mot skadelig solstråling.

Hibiskusekstrakt er hovedsakelig ansvarlig for å gi glans og styrke til fargebehandlet hår. Men mengden i produktet fra Matrix er dessverre svært liten. Matrix Oil Wonders inneholder også en sunn dose polyol. Denne type alkohol skader ikke håret eller tørker det ut. Tvert imot sikrer det riktig fuktighetsnivå. Det skaper en spesiell beskyttende film på håroverflaten, beskytter mot skade og gir samtidig fleksibilitet og mykhet til hårstråene.

3. Påføring

Påføringen er svært enkel. Bare spray produktet i tørt eller vått hår. 1-2 pumper av produktet er nok, avhengig av lengden og tykkelsen på håret ditt. Ikke skyll den ut. Oljen er svært komfortabel og rask å bruke. Derfor er den spesielt nyttig for alle travle mennesker som begrenser hårpleien til et minimum og ikke har tid til lange behandlinger.

4. Resultater

Matrix Oil Wonders etterlater seg et sunt og glansfullt hår, og pleier det umiddelbart. Produktet gjør styling lettere og beskytter håret skånsomt mot skade. I tillegg gjør produktet at føningsprosessen går raskere.

5. Konklusjon

Matrix Oil Wonders kan påføres på bare to måter (spraye over tørt eller fuktig hår). Den gir ikke farget hår grundig beskyttelse, men pleier og beskytter mot skadevirkningene fra miljøet. I tillegg lar den ikke håret bli matt. Videre er det en perfekt løsning for folk som konstant har det travelt, på grunn av den raske og enkle påføringen. En annen ulempe ved produktet er at det bare finnes én olje i sammensetningen, lite innhold hibiskusekstrakt, mens andre syntetiske ingredienser dominerer.

319